keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Vastaus Sean kommenttiin

Sea, kiitos kommentistasi!

On aivan totta, että nimenomaan Afrikka-keikan takia Johan jätettiin pois äänestyksestä. Toisaalta, tuskinpa miestä olisi kuitenkaan häädetty vaikka, hän olisi ollut äänestyksessä. Sitä riskiä ei voitu kuitenkaan ymmärettävistä syistä ottaa.

Olen eri mieltä siitä, että Johan olisi ollut ainoa vaihtoehto vaihtoon. Myös Cheryll on näyttävä, iloinen ja kielitaitokin on hänellä ilmeisesti Johania parempi. (Johanin kielitaito on jäänyt minulle hieman kysymysmerkiksi. Ilmeisesti se on kuitenkin kohtuullisen hyvä.)

Cheryll olisi hieman epätyypillisenä suomalaisena sopinut mielestäni erittäin hyvin vaihtoon ja kerännyt varmasti runsaasti, todennäköisesti Johania enemmän, huomiota Afrikan BB:ssä ja mediassa.

Totta, että mikäli asiasta olisi briiffattu etukäteen, olisi yllätys mennyt pilalle. Mutta toisaalta, miksi kaikki, mitä BB-talossa tapahtuu, pitäisi aina tulla yllätyksenä?

Asukkaille olisi voitu antaa vaikkapa vihjaileva päivätehtävä "englannin suulliset harjoitukset" tai vastaava. Eipä tuo Tuulikaan olisi ollut niin tukossa englantinsa kanssa. :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En näkisi Cherylliä kovinkaan varteenotettavana vaihdokkina toiseen taloon (mikäli näin olisi tapahtumassa/tapahtunut).

Cheryll on hieman arka ja herkkä. Afrikan BB:ssä asukkaat ovat puolestaan hyvinkin avoimia, heittävät melko suoriakin vihjauksia ja toimivat pääsääntöisesti ronskimmin kuin suomalaiset.

Cheryllille Afrikan BB:n ympäristö olisi luultavasti ollut aivan liikaa, juuri hänen herkkyytensä vuoksi. Hän tuskin olisi kyennyt sopeutumaan uuteen taloon viikon sisään, kuten Johan on onnistunut.

sea kirjoitti...

Joo, en minäkään oikein näe Cherylliä Afrikan BB:ssa. Tyttö rukka olisi varmaan mennyt sekasin, enkä tiedä olisiko hän semmoisessa kunnossa ja kaikkine itsetunto-ongelminen luonut kovin hyvää Suomi kuvaa. Pelkkä kielitaito ei riitä.

Johanhan on kerännyt hurjasti huomiota mediassa ja on ollut todella pidetty Afrikassa! Johanin englanti on myös todella hyvällä tolalla.

BB:n idea on, että kaikki on yllätys...niin se vaan menee...