keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Big Brother pelleillee

Asiaa pilkusta.

Big Brother on hieman kuin kunnallisvaalit. Mitä enemmän julkisuutta saat, sitä paremmat mahdollisuudet voittoon sinulla on. Tämän takia Afrikka-komennus oli Johanille onnenpotku, jolla mies takertui tiukasti kiinni 50 000 euron voittopalkintoon.

Johan joutuu automaattisesti sunnuntain häätöäänestykseen. Tämä on mielestäni vähintä, mitä Big Brother voi vaatia etuoikeutetun Afrikka-reissun jälkeen.

Big Brotherin perustelut häätöäänestykseen joutumiselle olivat lapselliset, naurettavat ja turhat. Isoveli vaati Johania sanomaan, että hän lähti Afrikkaan vapaaehtoisesti. Ja koska lähtö perustui vapaaehtoisuuten, joutuu hän automaattisesti häätöäänestykseen.

Mistä lähtien Big Brotherin on ylipäätään tarvinnut perustella päätöksiään? Vertailun vuoksi, olihan viimekin vuonna ns. punainen puhelin, johon vastannut päätyi suoraan häätöäänestykseen.

Joka tapauksessa, Johanilla ei ole hädän päivää sunnuntain häätöäänestyksessä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tjaa, ei se julkisuuden määrä aina takaa hyvää lopputulosta, kyllä se on enemmän kiinni siitä miten aikansa valokeilassa käyttää. Nähtiinhän tuo esimerkiksi Andreaksen kohdalla - mitä enemmän läyhääminen tuli esiin, sitä nopeammin alkoivat lähtöpassit häämöttää.

Ja se on ainakin tullut selväksi, että bloginpitäjä ei taida olla Johanin kannattajia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jos Johan ei olisi vapaaehtoisesti suostunut lähtemään Afrikkaan, olisi hän joutunut häätöäänestykseen Big Brotherin vastustamisesta.

Jos Johan olisi sanonut, ettei lähtenyt vapaaehtoisesti Afrikkaan, olisi joutunut Big Brotherille valehtelusta häätöäänestykseen.

Eli Johan olisi ollut joka tapauksessa häätöäänestyksessä. Eli Big Brotherin perustelu oli turha, mutta ilmeisesti tämä osio oli käsikirjoitettu katsojien houkuttelemiseksi TV:n ääreen...