maanantai 27. lokakuuta 2008

Harrin, Riston ja Einarin kurja kohtalo

Harri tunnusti olevansa hieman katkera BB-tuotannolle, koska hän ei päässyt takaisin taloon verenmyrkytyksen-episodin jälkeen. Ei muuta kuin syyte Duudsoneille tapon yrityksestä. Harrin tilahan oli verenmyrkytyksen vuoksi jossakin vaiheessa todella huono.

BB-julkkiskandidaatit eivät menestyneet tämän syksyn kunnallisvaaleissa. Cheryllin kanssa lemmenhetkiä viettänyt lihansyöjä ja kommunisti Risto Kuoppala sai SDP:n riveissä 55 ääntä ja oli Tampereella 291. eniten ääniä saanut. Kunnanvaltuustoon pääsyyn olisi tarvinnut noin 300 ääntä.

Viime vuonna talosta alta aikayksikössä häädetty halaileva ja leperteleva Einari Rautio sai Helsingissä kokoomuksen riveissä ääniä yhteensä 71 ja oli Helsingissä sijalla 423.

Se siitä vaalimenestyksestä siis.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Syyte tapon yrityksestä, haloo? Ihan vapaaehtoisesti, jopa sangen innokkaasti, se Harri antautui Duudsonien käsittelyyn. Rapatessa roiskuu.

Vaaleissa muuten se äänimäärä ei suoraan ratkaise miten käy. Pienemmässä kunnassa ja paremmalla suhdeluvulla esimerkiksi Riston (ja Einarinkin) äänillä olisi menty heittäen läpi. Ja onkohan se Risto ihan kommunisti kuitenkaan...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, olet aivan oikeassa tuon vaaliasian kanssa. Tästä syystä kirjoitin "noin 300". Kyllähän nuo SDP:läiset aika kommareita ovat :-)

Tuo tapposyyte-heitto oli läppä. (Puolet läpästähän on aina totta, Cheryllin mukaan :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kommunisti ja demari on kyllä ihan eri asia... ja läppä oli huono :)