tiistai 7. lokakuuta 2008

Uusien asukkaiden suosiminen jatkuu

Tuotanto suosii uusia asukkaita - Tuulia, Anniinaa, Jari-Mattia - näymmä oikein urakalla.

Vuonna 2006 uudet asukkaat saapuivat viiden viikon jälkeen.
Vuonna 2007 uudet asukkaat saapuivat neljän viikon jälkeen.
Vuonna 2008 uudet asukkaat saapuivat kolmen viikon jälkeen.

Tällä toimenpiteellä tuotanto haluaa istuttaa uudet asukkaat paremmin talon kalustoon.

Ensimmäisessä häätöäänestyksessä (uusien asukkaiden saapumisen jälkeen) uusia asukkaita ei saanut äänestää. Miksi tälläinen sääntö on ylipäätään iskostunut BB-taloon? Miksi muka uusia asukkaita ei saisi äänestää?

Toiseen häätöäänestykseen valittiin sääntörikkomusten takia suoraan Mia, Andreas ja Niko. Uudet asukkaat pääsivät taas pälkähästä.

Kolmanteen häätöäänestykseen joutuivat Marianne sekä uusista asukkaista Jari-Matti, Anniina ja Antti. Nimeämiset hoidettiin poikkeuksellisesti siten, että asukkaat antoivat ääniä heille, joiden he haluaisivat mieluiten jäävän taloon. Vähiten ääniä saaneet joutuivat äänestykseen.

Neljänsissä nimeämisissä Andreas, Niko, Marianne, Johan ja Tero eivät saa äänestää laisinkaan. Ainoastaan Cheryll sekä jäljellä olevat kolme uutta asukasta saavat antaa häätöääniä. Matemaattisesti on todennäköisempää, että nimeämisiä antavat eivät itse joudu häätöäänestykseen.

Neljännessä nimeämisessä annetaan yhteensä vain 12 nimeämispistettä (4 x 2p + 4 x 1p) = 12. On mahdollista, että asukas joutuu häätöäänestykseen jo kahdella nimeämispisteellä.

Yhtään normaalia nimeämistä tai häätöäänestystä ei olla muuten vielä nähty sen jälkeen, kun uudet asukkaat ovat tulleet taloon.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tasavertaisesti uudet ja wanhat asukkaat ensimmäisen viikon suojassa nimeämisiltä. Ehkä vain unohdit, että wanhat suorittivat ensimmäisellä viikolla valenimeämisen, eikä ketään oikeastaan häädetty.