perjantai 31. lokakuuta 2008

Ehdollistamistehtävä kusee

Mitä järkeä tuossa kyykkyyn-makuulle-irvistys -ehdollistamistehtävässä oikein on? Idea oli hauska korkeintaan ensimmäisen viikon ajan.

Tällä hetkellä ehdollistamistehtävät ovat simputtamista, kiusaamista ja mopottamista ilman mitään ideaa tai tarkoitusta. Tehtävä ei ole hauska. Asukkaat eivät nauti siitä.

Ehdollistamistehtävässä puuttuu porkkana. Tehtävä toimisi paremmin, jos esim. jokaisesta onnistuneesta ehdollistamistehtävästä olisi suoraan tiedossa jokin pieni palkinto. Se voisi olla välillä henkilökohtainen, välillä koko ryhmälle suunnattu. Huonosta suoriutumisesta tulisi pieni rangaistus.

Okei. On oletettavaa, että asukkaille on tiedossa jossain vaiheessa mannaa ehdollistamistehtävien suorittamisesta. Mutta tällä hetkellä ehdollistamistehtävässä on yhtä paljon järkeä kuin mustikoiden poimimisessa pohjattomaan ämpäriin.

Sutina käy, mutta mitään ei tapahdu.
Tunnen hienoista myötähäpeää tehtäväryhmää kohtaan.

Mitä mieltä olette?

2 kommenttia:

sea kirjoitti...

Mua alkaa myös nyppiä koko kyykky-makuu homma. Ei niin mitään järkeä! Oletin sen eka olevan vain parin viikon juttu, mutta nyt se on jo ihan naurettava. Saa olla aikamoiset bileet tuosta hyvästä.

keas kirjoitti...

Ei siinä tuolla ole mitään järkeä, mutta olisi mielenkiintoista nähdä miten alusta asti talossa olleet asukkaat reagoivat ääniin talon ulkopuolella. Että tuleeko se kyykkyynmeno yms. jo ihan itsestään.