torstai 30. lokakuuta 2008

Vastaukseni edellistä viestiä kommentoinneille

Vastaus, Anonyymi 1)

En ole Johanin kannattaja, mutta en toisaalta vastustajakaan. Vastustan kuitenkin sitä, että yhtä kilpailijaa suositaan. Johan pääsi Afrikkaan "ilmaiseksi".

Olen myös sitä mieltä, että Johan ei ole kaikissa tilanteissa aito. Tai, toinen vaihtoehto on se, että hänen käyttäytymisensä on luonnostaa hieman epäaidon oloista. Esim. sessio Jari-Matin kanssa yläkerran sviitissä oli huvittava, mutta olin havaitsevani Johanista jonkinlaista vaivaantuneisuutta ja tekopirteyttä.

Vastaus: Anonyymi 2)

Päättelysi on sama, jonka itse tein, ts. Johan olisi joka tapauksessa joutunut häätöäänestykseen. Big Brotherin perustelu on turha ja jollakin tavalla katsojia aliarvioiva. Olisin itse odottanut Big Brotherin perustelevan asiaa tyyliin "koska sait koskemattomuuden viime viikon häätöäänestyksessä, joudut tällä viikolla häätöäänestykseen suoraan".

5 kommenttia:

sea kirjoitti...

Jos nyt ajatellaan tuotannon kannalta asiaa niin... Joku tyyppi on lähetettävä Afrikkaan, miten hoidemma homman? Laitetaanko joku kisa ja siitä voittaja? Osaako voittaja sitten englantia, onko hän paras tyyppi edustamaan Suomea? Jos valitaan jotenkin muuten niin miten ja kuka? Hommaa on tehtävä vielä sen verran ajoissa, että kerkee hommaamaan liput ja luvat. Tyyppiä ei myöskään voi päästää äänestykseen edellisellä viikolla, että voi sitten lähteä.

Mitä Johanin olisi pitänyt tehdä ettei Afrikan matka olisi ollut "ilmainen"? Olisiko se ollut "ilmainen" jos sinne olisi lähetetty joku muu?

Anonyymi kirjoitti...

BB:ssä mikään ei ole ilmaista. Kun yhtä suositaan, nousee kyseinen henkilö aika nopeasti muiden äänestyslistalla. Se nähtiin Johaninkin kohdalla, sillä kateellisia päitä nousi kuin sieniä sateella. Yhtä lailla se ärsyttää monia kotona äänestäviä.

Sitä paitsi en olisi niinkään varma, että Johan olisi välttämättä lähtenyt Afrikkaan, jos jo ENNEN reissua olisi kerrottu mitä siitä seuraa (=äänestykseen joutuminen).

Anonyymi kirjoitti...

Sea, hyvä pointti, jollakin tavallahan tuo Afrikkaan lähtijä piti valita. Niin tai näin, asia herättää spekulointia. Tällä kertaa asukkailla ei käytännössä ollut mitään vaikutusvaltaa asiaan. Ja kuten kaikki tietävät, ei potentiaalisia lähtijöitä olisi ollut kuin muutama. Muilla englanti oli sen verran kökköä.

Anonyymi, Joo, vaikea sanoa tuota Johanin halukkuutta lähteä.. Ehkäpä kilpailussa pitäisi noudattaa tätä Cheryllin kuuluttamaa tasa-arvoa. Voittopotti on kuitenkin 50 000 euroa..

sea kirjoitti...

Mä olisin ainekin lähtenyt Afrikkaan vaikka rangaistuksena olisikin joutunut häätöäänestykseen!

Anonyymi kirjoitti...

Minä olisin pitänyt normaalit nimeämiset ja äänestyttänyt kansalla sen, joka lähtee nimetyistä sekä Afrikkaan että sen jälkeen kotiin - ei enää taloon.
Vaihtoehtoja olisi ollut, mutta se olisi vaatinut mielikuvitusta, jota tämän vuoden käsikirjoittajalla ei ole liiemmälti ollut.