tiistai 25. marraskuuta 2008

Voittaako Anniina vai Tero?

Mikäli tulkitsen tilannetta oikein, on BB:n voittajaksi vahvimmin ehdolla Anniina ja Tero. Finaaliviikolla tiistaina klo 9.00 tilanne oli seuraavanlainen:

Anniina +30,02
Tero + 24,56
Johan + 2,56
Jarmo + 1,3

Anniina ja Tero ovat ottaneet selvän kaulan. Äänimäärät lienevät vielä kohtuullisen pieniä. Mikäli prosentuaalinen ero pysyy suurena vielä muutamia päiviä, tarkoittaa se sitä, että yksittäisinä ääninä laskettuna ero on suurentunut. Tällöin Johanilla on jo vaikea työ voittaa kaksikkoa.

Jarmon peli on pelattu jo senkin takia, että hevivekkuli on ollut talossa vasta niin vähän aikaa.

Anniinalla on vahva etulyöntiasema, sillä hän on - kuten hän itsekin sunnuntai iltana huomasi - porukan ainoa tyttö. Itselläni ei ole selvää voittajaehdokasta, mutta asetun kuitenkin Anniinan puolelle.

Johan on pannut paljon peliin ja saanut myös paljon. Hän on ollut viikon Afrikassa ja voittanut 5000 euroa. Johan olisi voinut olla hieman enemmän symppis ja vähemmän inttäjä. Kuuluuko tuo inttäminen mansemurteeseen defaultina? Johan tykkää halailla tyttöjä. Johan tykkää nukkua jonkun (tytön) vieressä ja mielellään lusikassa (=loistava tekosyy päästä halailemaan tyttöjä).

Johan tykkää olla alasti vähintään yhtä paljon kuin Jarmo. Johankin alkaa tosin olla jo aika "nähty juttu".

Terossa ei ole voittaja-ainesta. Tero on ollut tylsän mukava, easy-going ja kaikkien kaveri. Tero ei antanut itsestään juuri mitään. Tero muistaa koko ajan, että kamerat tarkkailevat häntä. Tero on suhteellisen nokkela ja tietää, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Tero on käyskennellyt talossa ilman paitaa, pussaillut Tuulin kanssa ja soperrellut epäselvästi. Ja välillä antanut amatööripsykologimaisia lausuntoja. Niin, ja ottanut kerran kännit.

Kuka meistä voisi sanoa tuntevansa Teron? Harva. Katsoja ei voi antaa plus-ääniä asukkaalle, jota hän ei tunne. Ehkä Läyhä-Ade oli sittenkin oikeassa inttäessään Terolle, että Tero ei anna itsestään mitään. (Eikös se Ade ollut?)

Ei kommentteja: