maanantai 10. marraskuuta 2008

Tässä Cheryllin lähdön syyt

Cheryll häädettiin talosta mm. seuraavista syistä:

a) Sunnuntain lähetyksessä Annasta annettiin positiivinen ja iloinen kuva. Ja ei varmaan syyttä, Annalla olikin varmasti hyvä päivä. Annahan hihitteli mm. Hennan silikoneille. Heti tämän episodin jälkeen Annan pointsit nousi häätöäänestysgraafissa.

b) Cheryllistä annettiin lähetyksessä huomattavan negatiivinen kuva. Etenkin hänen suhtautumisensa Hennaan herätti satunnaiset antifanit. Cheryllhän pohti mm., että jos Hennalla on "kova" maine talon ulkopuolella, saattaa tämä maine tarttua myös häneen, mikäli hän hengailee liikaa Hennan kanssa. Cheryll kertoi Hennalle muunneltua totuutta tyttösten keskusteltaessa asiasta makuuhuoneessa.

c) Big Brother ei halunnut kertoa asukkaille, että myös uusia asukkaita olisi saanut äänestää. Tämä olisi todennäköisesti muuttanut häätöäänestykseen joutuneita. Nyt uudet asukkaat saivat käytännössä koskemattomuuden, sillä asukkaat pelaavat peliä vanhalla rutiinilla ja uskoivat uusien olevan koskemattomia.

Harmi, että talossa on enää kaksi alkuperäistä asukasta, Tero ja Johan.

4 kommenttia:

sea kirjoitti...

Toisaalta, Anna on ollut positiivinen ja iloinen, Cheryll marisija ja itsetunto-ongelmainen, koko kauden meinaan.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeassa olet. Juuri tuo itsesäälissä pyöriminen on saanut ainakin minut ärsyyntymään.

Voi olla, että olen Annan osalta saanut laimeamman mielikuvan, mitä hän todellisuudessa onkaan..

Anonyymi kirjoitti...

Musta tuntuu, että Chipa joutui ulos vain ja ainoastaan siksi, että sen itsekkyys alkoi ärsyttää monia. Ei sillä ole loppupeleissä paljon väliä millasen kuvan talk show antaa. Olihan se pudotus aika lähellä jo viime viikollakin, jatkoon C meni vain silloin kun joku ehdoton inhokki oli äänestyksessä vastassa.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Totta. Tsipa veivattiin pihalle sen takia, että neitokainen alkoi ärysyttämään monia. Ja sen toki ymmärtää.. Mainitsemani a-c -kohdat eivät olleet ratkaisevia, mutta pienilläkin asioilla on vaikutuksensa..