maanantai 24. marraskuuta 2008

Jarmo the Hevivekkuli

Näinhän siinä kävi, että Tuuli, Anna ja Alex häädettiin eilen talosta. Itse olin sitä mieltä, että Anna olisi ehdottomasti saanut jäädä. Sen sijaan Jarmoa en olisi jäänyt kaipaamaan, vaikka hän hauska jamppa onkin.

No, saammepahan seurata jatkossakin Jampan nakuilua - mikäli joku on siitä kiinnostunut :-) Olihan tuo Jarmo aika hevivekkuli auttaessaan Alexia lumitöissä alastomana. Miehessä on välillä Sauli- ja Nikomaisia piirteitä. Jarmolla löytyy tosin naamassa rautaa eikä kajalia, kuten Saulilla.

Sunnuntain äänestystulos heilahteli ennen lopullista h-hetkeä aika reilusti. Väliaikatietojen antaminen oli kohtuullisen ratkaisevaa koko äänestyksen kannalta. Tulos olisi ollut erilainen, mikäli väliaikatilannetta ei olisi näytetty. Saipahan Alma Media lisää euroja kukkaroon.

Sub tituleeraa tämän vuoden BB:n kaikkien aikojen BB:ksi. Tämä pitänee paikkansa. Onhan tänä vuonna nähty talossa mm. paljasta pintaa ja toimintaa ennen näkemättömällä tavalla. Asukasvalinnat ovat kaiken kaikkiaan olleet kohtuullisen onnistuneita, vaikka itse en ymmärräkään esim. Alexin ottamista mukaan skabaan. Ehkä miekkonen oli hyvä valehtelemaan BB-rekrytoinnissa.

Tämän vuoden BB:stä on jäämässä kokonaisuuten hieman tyhjä olo. Moni suosikkiasukkaistani, kuten Niko ja Kaisa-Reeta, lähti kotiin jo viikkoja sitten. Koko kausi jakaantui ikään kuin kahteen erään, josta ensimmäinen loppui. kun mm. Ade tiputettiin. Uusioasukkaat eivät jaksa kiinnostaa.

Toivon, että ensi vuonna talossa olisi vähemmän näitä 18-21 -vuotiaita.

Ei kommentteja: