torstai 20. marraskuuta 2008

Anna itkee - jumppaäiti puolustelee

Kiusaaminen on ollut yksi talon puheenaiheista tämän vuoden BB:ssä. Eilisessä päälähetyksessä BB:n tuottajat kiusasivat Annaa aika kovalla kädellä. Annan antamat nimeämiset näytettiin muille asukkailla, Annelle näytettiin Johanin rumat kommentit Annan ulkonäöstä ja Annalle näytettiin nöyryyttämisen vuoksi hänen pussailunsa Johanin kanssa.

Tämän päivän Iltalehdessä Annan jumppaäiti Anne Sällylä puolustelee tytärtään - ja osittain mielestäni erittäin hyvin perustein. Anne-äiti toteaa, että "Annan peritty migreeni alkaa juuri valvomisesta ja epäsäännöllisestä ruokailusta - - asukkaat ovat jatkuvassa unenpuutteessa ja nälissään". Allekirjoitan.

Sen sijaan en allekirjoita äidin omituista väitettä siitä, että BB-tuotanto kiusaa ja rankaisee Annaa sen takia, että Anna on raittiuskodista. Anne-äitin väite on täysin kuusimetsästä temmattu.

Omasta mielestäni Anna on yksi talon sympaattisimmista asukkaista, Anniinan ohella.

Tämän viikon viikkotehtävä on kieltämättä mielenkiintoinen. Siihen sisältyy kuitenkin yksi suuri ongelma.

Päiväkirjahuone on aina ollut pyhättö, jossa asiat pysyvät salassa - tv-katsojia lukuunottamatta. Tämän viikon viikkotehtävä rikkoo luottamuksen ja pk-huoneen pyhän statuksen.

BB-talon asukkaat vaihtuvat joka vuosi, sisustus muuttuu ja viikkotehtävät ovat erilaisia. Olisiko kuitenkin hyvä, että jokin asia pysyisi ennallaan?

Ei kommentteja: