perjantai 28. marraskuuta 2008

Kritiikkiä tuotannolle (ja Terolle)

Vappu ja Janne jaksavat toitottaa, että häätöäänestys on erittäin tiukka, "sejase asukas on aivan kannoilla". Höpöhöpö. Todellisuudessa Ansku ja Tero ovat ottaneet selvän kaulan Jarmoon ja Johaniin. Äänestystilanne on pysynyt suurin piirtein samana tiistaista lähtien, joten absoluuttinen ero äänimäärässä on vain kasvanut. Tuollainen puhe on katsojien aliarvioimista.

Eilen nähtiin BB-Extrassa syksyn BB-turhuus eli Tuija Uusitalo. Helppoahan se on aktiivisesti BB:tä ja keskustelupalstoja seuraavalle arvata, että Tero saattaa pärjätä talossa. Tero oli mm. yksi vedonlytöntitoimistojen suosikki alusta alkaen. Vielä helpompaa on tässä vaiheessa on arvata, että Tero saattaa voittaa koko skaban. Aivan naurettavaa! Ehdotan Subille Skepsis ry:n Huuhaa-palkintoa. BB-Extran lisäksi Subilta tulee muutakin huuhaa-roskaa.

Eilisessä päälähetyksessä näytettiin, kun asukkaille soitettiin klassista musiikkia. En ole pitkään aikaan ollut kehenkään niin ärsyyntynyt kuin Teroon eilen, joka ennen musiikin alkamista kommentoi tyyliin "minä kyllä tiedän mikä biisi sieltä on tulossa. Mitä tiedän!" Yeah sure. Tero, älä tiedä aina kaikkea etukäteen!

Eilisessä lähetyksessä näytettiin taas tuotannon simputusta. Talossa ei saanut sanoa teromaisesti "oooo" ja kieltoa tietysti rikottiin. Rangaistus, Teron ja Jamon kyykkyn-ylös -leikki, oli ihan hauskan näköistä touhua, mutta mielestäni asia olisi pitänyt hoitaa tehtävänä, eikä rangaistuksena. Tuollaisten rangaistusten keksiminen on varsin keinotekoista.

Seuraan BB:tä ennen kaikkea sen takia, että haluan nähdä ihmisen reaktioita, tunteita, ristiriitoja ja elämää, kun heidät sullotaan samaan kämpään asumaan. En ole kovin kiinnostunut Hennan silikoineista tai siitä, kun Ansku laulaa hoosiannaa. Vaikka se olisi Anskusta sika jännää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuija Uusitalo veikkasi teron voittoa jo ennen kuin yksikään asukas oli astellut taloon, tuo extrassa nähty kuvapätkä oli vanha, joka on näytetty jo aikaisemmin aivan bb:n alkumetreillä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kommentista!

Tiedän ja huomasin lähetyksestä, että Tuija Uusitalon arvaus Teron voitosta oli esitetty aivan BB:n alkuvaiheessa.

Pointtini oli se, että Terosta leivottiin jo heti alkuvaiheessa voittajaa mm. keskustelupalstoilla. Mies keikkui myös vedonlyöntitoimistojen yhtenä suosikkini. Tämän pohjalta ei ole kovin vaikeaa ennustaa Teron voittavan tai olevan mukana kärkikahinoissa.