perjantai 7. marraskuuta 2008

Asukkaiden negatiivisuudesta

Big Brotherissa on etenkin tänä vuonna voimistunut yksi erityinen piirre. Olen kokenut hyvin monen asukkaan kohdalla, että heistä saatu kokonaismielikuva on varsin negatiivinen.

Onko kyseessä vain se, että ihminen muistaa vain ne ikävät ja negatiiviset tapahtumat ja unohtaa kaikki mukavat tapahtumat? Kuinka paljon negatiivisuuteen vaikuttaa väsymys ja uupumus, jota BB itse ruokkii fyysistä suoritusta vaativilla kiusaamistehtävillään? Vaikeuttaako negatiivinen tunnelma tulevien BB-asukkaiden rekrytointia, kun taloon asukkaaksi haluavat huomaavat talon negatiivisuuden, läyhäämismeiningin ja simputtamisen?

Maria Suominen
- Negatiivinen, läyhääjä, piereskelijä, pilasi maineensi Vapun Talk Showssa

Minna Sara
- Julkkistyrkky, tappeli Mian kanssa, itsensä esittelijä

Niko Saarinen
- Läyhääjä. Sai raivarin, jonka takia joutui lähtemään

Andreas Grönblom
- Pahin läyhääjistä, hyökkäsi mm. Teron kimppuun

Marianna Zaikova
- Negatiivinen suhteen lähes kaiken ja kaikkien suhteen

Marianne Oikkonen
- Negatiivinen aiheetta mm. Teroa kohtaan

Jari-Matti Kurri
- Läyhääjämanttelin perinyt

Antti Kurhinen
- Sai raivarin "bussimatkan" aikana

Tuuli Vuokola

- Mäkätttäjä, liian "helppo", huono yleissivistys

Mia Leviö
- Kiusaaja, negatiivinen läyhääjä

Rajatapaukset:
Risto Kuoppala
Cheryll Karri

Positiiviset tapaukset toistaiseksi:

Johan Grahn
Tero Savikuja
Harri Huhta-aho
Anniina Mustajärvi
Anna Sällylä
Marko Kaarto
Alex Hytönen
Jarmo Uusitalo
Kaisa-Reeta Kivistö

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta negatiivisuudesta....

Olen kyllä sitä mieltä, että koska itse IsoVeli valitsi tavakseen toimia kiusaamisen (fyysisen ja henkisen) eivät "alaiset" voi voida hyvin ja he eivät voi olla muuta kuin negatiivisia. Tämän puolesta puhuu ihan johtamistaidon opaskin.

Tuotanto on mielestäni tehnyt aivan käsittämättömän flopin ja asukkaat ovat sitten joko vain olleet tai tehneet jotain niin tyhmää, puuduttavaa tai uuvuttavaa IsoVeljen määräyksestä, että katsojalle ei voi jäädä mieleen muuta kuin negaatioita.
Sääliksi on käynyt monen monta kertaa asukas-raukkoja. Enää en ole jaksanut katsellakaan, niin puuduttavaa se on ollut.

Mielestäni asukkaat olivat tänä vuonna enemmänkin pinnallisia kuin negatiivisia. Ehkä voi olla, että pinnalliset arvot omaava on huonompi kestämään painetta...En tiedä.

Ensi vuodeksi (jos tätä ohjelmaa enää ikinä jatketaan) Aaltoselle vinkiksi, että tutustuu johtamistaitoon ja käyttäytymispsykologiaan ennen kuin pilaa taas ohjelman.

Ja vielä sille samalle Aaltoselle sen verran terveisiä Afrikan-matkan jälkeisestä BB-Extrasta, että väkivalta voi kohdistua muuhunkin kuin ihmiseen!
Siellä Afrikan talossahan oli joku laittanut paikan palasiksi ja sai jäädä...Aika huisia Aaltoselta sanoa, ettei se ollut väkivaltaista käytöstä tai uhkaavaa, koska se ei kohdistunut ihmiseen!
Tulipa sekin hampaankolo nyt tyhjennettyä.
:)