maanantai 15. syyskuuta 2008

Vappu ja Horoskoopit

Olisiko BB pykälän verran vähemmän hömppää, mikäli Vappu Pimeä olisi jättänyt mainitsematta uusien asukkaiden horoskoopit heti ensimmäiseksi heidän esittelynsä yhteydessä? Vappuhan esitteli uudet asukkaat fraasilla, "tässä on Jamppa ja Jamppa on skorpioni".

Olisiko lauseeseen voinut ladata jotain hieman oleellisempaa informaatiota, kuten asukkaan ikä, paikkakunta, ammatti tms.?

Se onkin sitten eri asia, onko ihmisten käyttäytymisessä tosiaan jotain eroa, mikäli äiti on ponnistanut vastasyntyneen vauvan ulos kohdustaan esim. 20.6. klo 23.37 (kauris) vaiko viisi minuuttia myöhemmin 21.6. klo 00.02 (rapu).

Ihmeellistä on tämä elämä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo hiukan nauratti tai siis pisti silmään tuo horoskoopin esittely heti toisena faktatietona.

Hauskinta oli se, että kun uudet asukkaat pitivät jotain esittelypuheita, niin jompi kumpi naisista sanoi nimensä jälkeen heti horoskooppinsa.

Ei tulisi ensimmäisenä mieleen esitellä itsestään kyllä horoskooppia. Tai jos joku sanoo olevansa horoskooppia x, se ei kerro mulle yhtään mitään..

Anonyymi kirjoitti...

Pistää kyllä naurattamaan horoskoopit ilmiönä muutenkin. Itse olen syntynyt juurikin kaksosen ja ravun rajoilla (ei siis kauriin), ja nuo ajat vaihtelevat vuodesta ja horoskoopista toiseen. Olen välille rapu ja välillä kaksonen. Tai siis ketä kiinnostaa ;)