maanantai 29. syyskuuta 2008

Neiti Leviön puolustus läyhäämisestä

BB-Miaa syytettiin selän takana puhumisesta eli BB-slangilla sanottuna läyhäämisestä. Mian itsensä mukaan kyseessä on lähinnä omien mielipiteiden ilmaisemisesta. Ja omien mielipiteiden ilmaisemisessahan siinä ei ole mitään pahaa. Vaiko?

Mitäpä jos minä tokaisisin esim. tuntemattomalle ihmiselle esimerkiksi kadulla rehellisen mielipiteeni, että hän on mielestäni ällättövän lihava ja hänen ulkonäkönsä muistuttaa oksennusta vessanpytyssä.

Niin, Mian logiikalla tämähän on vain oman mielipiteen ilmaisua, joka tulee hyväksyä. Se on mä, tälläinen mä oon. En voi sille mitään.

Ja vielä: Piipit ja kiroilu on puhuttanut tänäkin vuonna. Toistaiseksi talossa ei ole ollut kiroilukieltoa. Joku ehdotti BB-Extrassa kieltoa niinku-sanalle. Hauska heitto!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni Mian logiikka on ihan ok, sillä hän oli asioista samaa mieltä päin naamaa, kuin selän takana. Se on suomalaista suoraselkäisyyttä toisin kuin esim. Andreaksen ketkuilu, jossa kasvotusten ollaan ylintä ystävää, mutta selän takana jotain aivan muuta mieltä.
Kohteliaisuus ja huomaavaisuus ovat sitten toinen asia.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja eikös nyt oo jo tuo kiroilukieltokin? Luulen kuulleeni..