maanantai 1. syyskuuta 2008

Analyysi: Marko selviytyy salatehtävästään

Kuten me katsojat tiesimmekin, oli ensimmäinen häätöäänestys bluffia. Todellisuudessa BB oli antanut talosta häädetylle Markolle salatehtävän. Hänen pitää jemmata itsensä viikoksi BB-talon yläkerrassa olevaan piilohuoneeseen.

Tämä oli Markolle onnenpotku. Katsojien sympatiat ovat automaattisesti Markon puolella. Markolla ei ole juuri muuta kuin voitettavaa. Mikäli Marko ei paljasta itseään, saa hän koskemattomuuden ensi viikon häätöäänestykseen.

Katsojat toivovat Markon onnistuvan. Vaikka kävisikin niin, että Marko paljastuisi ja hän joutuisi ensi viikon häätöäänestykseen, saa Marko todennäköisesti sympatioita puolelleen - etenkin, jos paljastuminen on tapahtunut yritteliäisyydestä ja uskaliaisuudesta johtuen.

Toivotaan, että Marko lähtee huoneestaan yöllisille ristiretkilleen ja voihkimaan alakerrasta sapuskaa ja tavaroita. Ah sitä hämmennystä, joka kadonneista pikkuhousuista ja juoduista kaljoista aiheutuu!

Pahin virhe Markon itsensä kannalta on se, että hän pelaa salatehtävänsä erittäin varovaisesti ja laiskottelee koko viikon sängyssään. Tällä pelillä hän voittaa koskemattomuuden, mutta ärsyttää samalla tärkeimmän, eli katsojat, ja lentää pihalle heti, kun hän seuraavan kerran joutuu äänestykseen. Uskon, että tässä miehessä riittää kuitenkin munaa ottaa riskejäkin.

Tästä kutkuttavan jännittävästä Markon tehtävästä tulee mieleen kahden vuoden takainen Stuff My Skoda -viikkotehtävä, jossa BB-Ollin tehtävänä oli pilata salaa muiden asukkaiden yrityksen tilkkiä Skoda vesitiiviiksi. Tuolloin viikkotehtävä onnistui Ollin ansiosta. Olli sai paljon ruutuaikaa, viihdytti katsojia ja voitti katsojia puolelleen.

2 kommenttia:

T-Shred kirjoitti...

On tuo Marko aika ninja. Se lähti jo ensimmäisenä yönä ryöväämään ruokaa. Ei ilkeyttään luulen, omiin tarpeisiinsa varmasti vain. Erittäin mielenkiintoinen tehtävä!

Anonyymi kirjoitti...

Väärin analysoitu ;)