perjantai 29. elokuuta 2008

Johanna Tukiainen, Cheryll Karri ja Minna Sara

Siinäpä vasta voimakolmikko. Syksyn 2008 julkkistrio.

Minna Sarasta on liikkeellä - yllätys-yllätys - useita meheviä juttuja ja juoruja. BB-Minnalla on omien sanojensa mukaan ollut sanaharkkaa itse Johanna Tukiaisen kanssa. Tuksu oli kuulemma pyytänyt Minnaa mukaan seuralaispalveluun Miamiin, mutta Minna oli sanonut Jossulle nou. Minna kertoi, että Johanna oli myös pyrkinyt Lamourettes-tanssiryhmään, mutta portit tanssiryhmään eivät auenneet. Odotamme innolla Minnan omia tanssiesityksiä..

Myös Cheryll Karri tuntee Johanna Tukiaisen. Toistaiseksi neitonen on ottanut hieman toisenlaisen otteen Minnaan verrattuna. Cheryll on nimittäin hempeillyt ja viettänyt aikaa Harrin kanssa.

Johanna Tukiainen olisi ollut loistava vieraileva tähti Big Brotherissa. Harmi vain, ettei häntä tulla sielä näkemään. Viime vuonna näimme talossa Martina Aitolehden. Johannan esiintyminen talossa olisi hieman torta-på-torta, toisintoa vuodelle 2007.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi Cheryll Karri näyttää facebookin mukaan tuntevan Martina Aitolehden. Pienet on Suomessa piirit. -jih

Mikko N. kirjoitti...

Tietääkö joku, mihin liittyy C. Karrin vierasperäinen etunimi? Sellaista ei Suomessa voi lapselle antaa, ellei siihen ole perusteita esim. sen vuoksi, että jompikumpi vanhemmista olisi kotoisin englanninkielisestä maasta.

Tiedän vastaavanlaisen tapauksen, jossa eräs nainen käyttää taiteilijaetunimeä Suzanne, vaikka ristimänimi on Susanna.